Dalslands Kontorsmaskiner,
Dako AB
G. Postgatan 6
668 40 Bäckefors

Tel. 0530-60355
Fax. 0530-60651

Miljö & Kvalitet

Svanen-, CE-, S-märkning och EnergyStar Sharp har som målsättning att miljömärka alla nya kopiatorer/skrivare med Svanen. Produkter som omfattas av gällande CE-märkningsdirektiv är CE-märkta. Och för att ytterligare bekräfta att produkten uppfyller alla krav som ställs är även produkterna S-märkta. Sharps konstruktörer jobbar med att kopiatorer/skrivare skall uppfylla och överträffa EnergyStars krav på energieffektiva kopiatorer/skrivare. Elretur - Elektronikåtervinning - Sharp Återvinningsgaranti Sharp anslutna till Elretur, som tar hand om elektronikskrot. När ni köper en produkt får ni lämna en motsvarande sådan till återvinning.

Produktsäkerhet

Alla våra produkter som ansluts till elnätet är CE-märkta och S-märkta. S-märkningen, som är frivillig, innebär att Intertek ETL SEMKO genom opartisk provning intygar att produkten uppfyller gällande säkerhetskrav inom EU. CE-märkningen, som är obligatorisk, innebär att tillverkaren själv intygar för myndigheter att produkten uppfyller gällande säkerhetskrav inom EU. Den kräver för de flesta produkter ingen opartisk provning.

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Dalslands Kontorsmaskiner, Dako AB | G.Postgatan 6 | 66840 BÄCKEFORS | Tel. 0530-60355 | Fax. 0530-60651 | E-post. info@dakoab.com

Samtliga priser exkl. moms.