Skrivare & Kopiatorer

Vi hjälper dig reda ut vad du behöver, baserat på dina önskemål.

Vi har skrivare och kopiatorer för alla företag, stora som små. Oavsett om du är ute efter en liten bordsskrivare eller ett helt multifunktionssystem så skräddarsyr vi en lösning helt efter dina behov.

Är ni många användare på samma maskin så har vi miljövänliga multiskrivare med större kapacitet och avancerade funktioner såsom Pull Print, snabbscanning, mobila utskrifter, Wi-Fi-åtkomst och utdragbart tangentbord för snabbare inmatning. Våra moderna multifunktionssystem är CloudReady och kan scanna direkt till OneDrive, SharePoint och Google. Det gör din dokumenthantering betydligt enklare och säkrare. Dessutom sparar du plats, papperskostnader och en hel del tid när du inte längre behöver leta i pärm efter pärm för att hitta dokument.

Vi levererar helheten - När du väljer att samarbeta med oss väljer du gedigen kunskap och lösningar som är driftsäkra, miljömedvetna och pålitliga. Det gäller både hård- och mjukvara.

Sharp fortsätter att tillverka några av världens kraftfullaste och populäraste digitala dokumentsystem som ger dig snabbare, effektivare arbetsmetoder och gör alla på arbetsplatsen mer produktiva. Vår nuvarande line-up inkluderar ett brett urval av enheter från utrymmessnåla skrivare och kopiatorer i svartvitt och färg till exceptionellt mångsidiga höghastighets multifunktionssystem.

Kontakta oss så tar vi fram den bästa lösningen just för din verksamhet.

Service & support

Vi tar fullt ansvar för din dokumenthantering och garanterar driftsäker support med rekordsnabba inställelsetider.

Moderna multimaskiner kräver regelbunden service för att fungera optimalt. Genom våra serviceavtal säkerställer vi att ditt multifunktionssystem fungerar som det ska. Det innebär att vi servar, rengör och byter delar helt enligt tillverkarens rekommendationer. I vårt grundläggande serviceavtal ingår: restid, arbetstid, reservdelar, inställelseavgift, förebyggande service, ordinär service, akut service och garanterad inställelsetid.

Eftersom alla företag har olika förutsättningar kan vi skräddarsy ditt supportavtal med smarta tilläggstjänster. Sedan tar våra kompetenta servicetekniker hand om allt som rör din dokumenthantering,

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.
 
Dalslands Kontorsmaskiner, Dako AB | G.Postgatan 6 | 66840 BÄCKEFORS | Tel. 0530-60355 | Fax. 0530-60651 | E-post. info@dakoab.com

Samtliga priser exkl. moms.